Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Judo’da Başarılarına Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Sema Nur Yüksel, önemli bir başarıya imza atarak Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 40 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Tahsin Efe Yılmaz ise aynı müsabakada 66 kiloda Türkiye 5.si oldu.

1-2 Şubat tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen 65 ilden 960 sporcunun katıldığı Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında, Ümraniye Spor Kulübü Judo sporcuları önemli başarılara imza atarak Ümraniye’ye büyük bir gurur yaşattılar. Sema Nur Yüksel 40 kiloda Türkiye şampiyonu olurken Tahsin Efe Yılmaz da 66 kiloda Türkiye 5. si olarak şampiyonadan ödüllerle döndüler.

Başkan İsmet Yıldırım, “Ümraniye Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız bu yatırımların meyvelerini sporcularımızın başarılarıyla topluyoruz. Kulübümüz sporcularından Sema Nur Yüksel ve Tahsin Efe Yılmaz aldığı derecelerle bizlere büyük gurur yaşattı. Başta Yüksel ve Yılmaz olmak üzere her türlü desteği verdiğimiz sporcularımızı, başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük zaferlere imza atacaklar. Ümraniye’yi önemli bir spor kenti yapmaya kararlıyız. Bu noktada elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz” dedi. – İSTANBUL

Related Posts

Bakan canlı yayında hangi suçların cezasının artacağını açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ceza İnfaz Kanunu’nda yapılması planlanan düzenlemeleri açıkladı. Yeni düzenlemelerle kasten yaralama, tehdit ve meskûn mahalde silahla ateş etme suçlarının cezaları artırılacak. Kurusıkı silahlar da bu kapsamda değerlendirilerek 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası getirilecek.

Dünyada bu hastalığa sahip tek kişi: Kalbinden beslenmek zorunda

İngiltere’de yaşayan 14 yaşındaki Finley Ranson, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir sindirim sistemi rahatsızlığıyla mücadele ediyor. Finley, hayatta kalabilmek için her hafta iki kez hastaneye giderek doğrudan kalbine bağlı özel bir damar yoluyla lipit (yağ) enjekte ettiriyor.

New York’ta 42. Geleneksel Türk Günü Yürüyüşü heyecanı

ABD’nin New York şehrinde Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun (TADF) öncülüğünde düzenlenen 42. Geleneksel Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali’nde Türk bayrakları dalgalanırken, Anadolu Ateşi ve Mehter Takımı performans sergiledi. ABD’nin New York …

Kuzey Kore ordusu son viteste: Tüm sistemler sil baştan

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkenin askeri hazırlıklarını yeniden şekillendirecek kapsamlı bir değişim sürecini başlattı.

Romanya’da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu başladı

Romanya’da seçmenler cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için bugün sandık başına gitti. Seçim, bugün yerel saatle 07.00’de başladı.

Erdoğan: ‘Türkiye’de artık yepyeni bir dönem başlayacak’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gençlik Festivali’nde konuştu, “Terörsüz Türkiye, Türkiye Yüzyılı’nın kilit taşı olacak” dedi.