TUS SINAV SONUÇ EKRANI 2025 | TUS 1. dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2025 1. Dönem Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2025 yılında gerçekleştirilen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. Dönem sonuçları heyecanla bekleniyor. ÖSYM’nin yayımladığı sınav takvimine göre, TUS sınav sonuçlarının yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor.

TUS Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

TUS 2025 1. Dönem sınav sonuçları henüz duyurulmadı. Ancak, 17 Mart 2025 tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyorlar.

TUS SINAV SONUÇLARI

2025 TUS Sınav Sonuçları Nasıl ve Nereden Öğrenilecek?

TUS 2025 1. Dönem sınav sonuçları açıklandığında, adaylar sonuçlarını ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulayabilecekler. Sonuçları görmek için adayların T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleriyle sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra, TUS 2025 sınav sonuç belgelerini görüntüleyebilecekler ve isteyen adaylar belgelerini çıktı alabilecekler. Ayrıca, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) mobil uygulaması üzerinden de sonuçlar kolayca sorgulanabilecek.

TUS SINAV SONUÇ EKRANI 2025 (LİNK)

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır

Related Posts

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

Kalbinizde plastik olabilir mi? Uzmanından kritik açıklama

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Demir, mikroplastiklerin yalnızca sindirim sistemini değil; kalp, beyin ve böbrekleri de tehdit ettiğini belirtti. Mikroplastiklerin vücutta iltihap oluşturduğunu söyleyen Demir, kalp krizi riskinin bu nedenle arttığını vurguladı.

Uzmanlardan ‘Hemoroid’ uyarısı: ‘Tuvalette kalma süresi 5-6 dakikayı geçmemeli’

Halk arasında basur olarak bilinen hemoroidal hastalığa karşı uyarılarda bulunan Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Cem Gezen, “Hemoroid tüm bireylerde olan bir dokumuz ama hemoroidal hastalık olduğunda problem çıkıyor. Normal popülasyonda yüzde 25’lere varan oranda görebiliyoruz. Teknolojiyle daha içli dışlı olmamızla, büyük abdest yaparken tuvalette uzun zaman geçirmemizin bunu artırdığı zaten biliniyor. ‘Aman tuvalette gazete, dergi okumayın’ derdik şimdi telefonlarla yer değiştirdi, tuvalette kalma süremiz 5-6 dakikayı geçmemeli” dedi.

Zihnin sessiz çöküşü: Alzheimer’ın erken ayak sesleri

İsimler karışır, eşyalar kaybolur, zaman silikleşir. İlk önce sadece unutkanlık zannedilir ama aslında beyin, sessizce çözülmeye başlamıştır. Her 3 saniyede 1 kişiye alzheimer tanısı konuluyor. 65 yaş üstü her 9 kişiden 1’i bu hastalıkla yaşıyor. 2050’de dünya genelinde 153 milyon hasta bekleniyor.

Hamileliği kabusa çeviren hastalık: Hipermezis gravidarum

Hamileliği kabusa çeviren hastalık: Hipermezis gravidarum

Depremdeki soru işareti! Afranur’u panik atak mı öldürdü? ‘Gözden kaçmış olabilir’

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında 3 Haziran’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde 69 kişi yaralandı. 14 yaşındaki Afranur Günlü’nün ‘panik atak’ nedeniyle yaşamını yitirmesi ise dikkat çeken detaylardan biri oldu. Peki, kişinin geçirdiği panik atak sonucu yaşamını yitirmesi tıbben ne kadar mümkün? Uzmanlara sorduk.