Terkos Gölü’nde Kano Devrildi, Üç Kişi Kurtarıldı

Arnavutköy Terkos Gölü’nde Balık Tutma Macerası

Arnavutköy Terkos Gölü’nde balık tutmak için kanoyla açılan 3 kişi, kano devrildikten sonra suya düştü. Yaklaşık 1 saat boyunca kurtarılmayı bekleyen bu kişiler, sonunda başka bir tekne tarafından kurtarıldılar.

Olay, dün akşam saatlerinde Terkos Gölü’nde meydana geldi. Balık tutmak amacıyla göle kanoyla açılan 3 kişi, dengelerini kaybedince kano devrildi. Suya düşen bu kişiler, yaklaşık 1 saat boyunca kurtarılmayı beklediler. Neyse ki, kıyıda bulunan bir vatandaşın sesleri duyması sonucu olaya müdahale eden balıkçı teknesi, suya düşen kişileri kurtardı. Kurtarma ve kıyıya çıkarma anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay yerinde ilk yardım yapılan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye götürüldü ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.- İSTANBUL

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Yeşilayın ‘Gönüllü Hekimler Projesi’ne başvurular başladı

Hekimlerin bağımlılıkla mücadele süreçlerinde daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Yeşilay Gönüllü Hekimler Projesi”ne başvurular başladı.

Buz da besin zehirlenmesi olur mu ?

Buz da besin zehirlenmesi olur mu ?  Yaz aylarında soğuk içecek tüketiminin arttığını belirten uzmanlar, içeceklere konulan buzların besin zehirlenmesine neden olabileceğini söylüyor.

Burun akıntısını hafife almayın! Polen alerjisi yaz boyunca sürüyor

Yaz mevsiminde havaların ısınmasıyla birlikte çocuklar açık havada daha fazla zaman geçirirken, yoğun yayılım gösteren polenler alerjik sorunlara neden olabiliyor. Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gülfer Mehtap Yazıcıoğlu, çocuklarda polen alerjisine karşı 7 önemli öneride bulundu.

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

“Ateş düşürücüler de etkili olmuyor!”: Şikâyetler arttı, güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı?

Kalbinizde plastik olabilir mi? Uzmanından kritik açıklama

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Demir, mikroplastiklerin yalnızca sindirim sistemini değil; kalp, beyin ve böbrekleri de tehdit ettiğini belirtti. Mikroplastiklerin vücutta iltihap oluşturduğunu söyleyen Demir, kalp krizi riskinin bu nedenle arttığını vurguladı.

Uzmanlardan ‘Hemoroid’ uyarısı: ‘Tuvalette kalma süresi 5-6 dakikayı geçmemeli’

Halk arasında basur olarak bilinen hemoroidal hastalığa karşı uyarılarda bulunan Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Cem Gezen, “Hemoroid tüm bireylerde olan bir dokumuz ama hemoroidal hastalık olduğunda problem çıkıyor. Normal popülasyonda yüzde 25’lere varan oranda görebiliyoruz. Teknolojiyle daha içli dışlı olmamızla, büyük abdest yaparken tuvalette uzun zaman geçirmemizin bunu artırdığı zaten biliniyor. ‘Aman tuvalette gazete, dergi okumayın’ derdik şimdi telefonlarla yer değiştirdi, tuvalette kalma süremiz 5-6 dakikayı geçmemeli” dedi.