Sinyaller Geldi: Bu 2 Kripto Para Alım için Uygun!

Kripto para piyasası önemli bir gerileme yaşadı. Toplam piyasa değeri geçtiğimiz ay 2,49 trilyon dolardan 2,21 trilyon dolara düştü. Hafta boyunca lider kripto para Bitcoin 60.844,77 dolara kadar geriledi. Lider altcoin Ethereum kritik seviye 3 bin doların altına düştü. Ancak, 48,70 seviyesinde bulunan 1 haftalık genel göreceli güç endeksi (RSI) tüm varlıkların eşit derecede etkilenmediğini gösteriyor. Dahası, CoinGlass verilerine göre bazıları aşırı satım bölgelerine yaklaşarak potansiyel satın alma fırsatlarına işaret ediyor. Kripto analist Aneena Alex satın alma sinyali veren 2 kripto para tespit etti.

İlk sırdaki kripto para: Manta Network (MANTA)

Mevcut şartlarda MANTA aşırı satımdaki varlıklar arasında öne çıkıyor. Şu anda 1,66 dolardan el değiştiren MANTA, geçtiğimiz ay %38,10’luk önemli bir düşüş yaşadı. Bu durum, hafta boyunca 28,02 ve son 24 saat içinde 38,27 olan RSI ile birleştiğinde MANTA’nın aşırı satımda olduğunu gösteriyor. Bu teknik göstergeler, MANTA’nın güçlü temelleriyle birleştiğinde, toparlanmaya hazır olabilecek potansiyel olarak düşük değerli bir varlığa işaret ediyor.

Kripto piyasası günlük RSI ısı haritası, MANTA. Kaynak: CoinGlass

İkinci sırada Frax Share (FXS) var

Benzer formasyonlar gösteren bir diğer kripto para birimi de Frax Share (FXS). Altcoin şu anda 4,26 dolardan işlem görüyor. Token, aynı dönemde %35,39 düşüş gördü. Haftalık 29,21 ve son 24 saatteki 38,06 RSI seviyeleri FXS’in aşırı satım bölgesine yaklaştığını gösteriyor. Bu teknik değerlendirme, olası bir fiyat toparlanmasına işaret ederek FXS’yi bu gerileme döneminde piyasaya girmeyi düşünenler için cazip bir yatırım seçeneği haline getiriyor.

Kripto piyasası günlük RSI ısı haritası, FXS. Kaynak: CoinGlass

Mevcut piyasa manzarası zorlu ancak fırsatçı bir senaryo ortaya koyuyor. Hem MANTA hem de FXS, düşük RSI değerlerinin eşlik ettiği önemli fiyat düşüşleri gösteriyor. Bu da onları potansiyel olarak aşırı satımdaki tokenler arasına yerleştiriyor. Teknik eğilimli yatırımcılar için bu kripto paralar, mevcut piyasa değerlemeleri ve teknik göstergelerine dayanarak kayda değer alım sinyalleri veriyor. Ancak, piyasa koşullarının hızla değişmesi mümkün. Ayrıca, kripto para birimlerinin yüksek volatilitesini unutmamak gerekiyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx