Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Gece geç saatlerde merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gerçekleşen olayda Cihan Kizir’e ait bir araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinleri tarafından fark edilen yangın hızla yayıldı ve aracın bagaj kısmından başlayan yangın, otomobili alev topuna dönüştürdü.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki yangının çıkış sebebini araştırmak için detaylı bir çalışma yaptı.

Kizir olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arabadan bağırma sesleri duydum ve dışarı çıktığımda araç alevler içindeydi. Aracın arka kısmında alevler vardı. Hemen polis ve itfaiyeyi aradık ve yangın söndürüldü” dedi.

Polis ekipleri olayı inceledi ve aracın kundaklanıp kundaklanmadığını belirlemek için çalışmalarına devam ettiler. Kizir, “Araba tamamen kullanılamaz hale geldi, umarım sorumlular bulunur” şeklinde konuştu.

Related Posts

Azerbaycan’da 2 Rus gazeteci gözaltına alındı!

Azerbaycan ile Rusya arasında Yekaterinburg kentindeki Azerbaycanlıların evlerine baskın düzenlenmesinin ardından başlayan gerginlik devam ediyor. Azerbaycan polisi, Rus medya ağı Russia Today’in Bakü’deki kolu olan Sputnik Azerbaycan ofisine …

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Ödül töreninde dikkat çeken Selçuk Bayraktar- Ali Koç karesi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 32. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ile BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın yan yana oturması dikkat çekti.

Soylu ‘fırsat’ gördü: ‘Türkiye’nin Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı var’

AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, “Şimdi önümüzde bir fırsat var. Bu fırsatı hep beraber yönetmek, hep beraber yarınlara büyük adımlar atmak zorundayız. Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı var” dedi.

Katil İsrail’in Gazze’ye gece boyunca düzenlediği saldırılarda 16 Filistinli hayatını kaybetti

Gazze Şeridi’nin çeşitli noktalarına gece boyunca düzenlenen İsrail saldırılarında aralarında çocukların da bulunduğu en az 16 Filistinli yaşamını yitirdi, onlarca kişi ise yaralandı.

ABD Dışişleri: Ukrayna’yı destekliyoruz ancak çatışmanın çözümüne odaklanıyoruz

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Bruce, ABD’nin Ukrayna’yı desteklemeye devam ettiğini ancak çatışmaya diplomatik bir çözüm bulmaya odaklandığını belirtti.