Ordu’da 5 Hükümlü Yakalandı

Ordu’da Çeşitli Suçlardan Hapis Cezası Bulunan 5 Hükümlü Yakalandı

Ordu’da çeşitli suçlardan 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 hükümlü jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı’nın uzun süredir aranan şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirdiği operasyonda başarılı bir sonuç elde edildiği belirtildi.

7-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar esnasında, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Asayiş Timlerinin koordineli bir şekilde çalıştığı ifade edildi. Operasyonlar sonucunda uyuşturucu ya da uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, dolandırıcılık, cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hırsızlık, ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlardan 33 yıl ile 12 yıl arasında değişen hapis cezaları bulunan 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Related Posts

Azerbaycan’da 2 Rus gazeteci gözaltına alındı!

Azerbaycan ile Rusya arasında Yekaterinburg kentindeki Azerbaycanlıların evlerine baskın düzenlenmesinin ardından başlayan gerginlik devam ediyor. Azerbaycan polisi, Rus medya ağı Russia Today’in Bakü’deki kolu olan Sputnik Azerbaycan ofisine …

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Ödül töreninde dikkat çeken Selçuk Bayraktar- Ali Koç karesi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 32. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ile BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın yan yana oturması dikkat çekti.

Soylu ‘fırsat’ gördü: ‘Türkiye’nin Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı var’

AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, “Şimdi önümüzde bir fırsat var. Bu fırsatı hep beraber yönetmek, hep beraber yarınlara büyük adımlar atmak zorundayız. Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı var” dedi.

Katil İsrail’in Gazze’ye gece boyunca düzenlediği saldırılarda 16 Filistinli hayatını kaybetti

Gazze Şeridi’nin çeşitli noktalarına gece boyunca düzenlenen İsrail saldırılarında aralarında çocukların da bulunduğu en az 16 Filistinli yaşamını yitirdi, onlarca kişi ise yaralandı.

ABD Dışişleri: Ukrayna’yı destekliyoruz ancak çatışmanın çözümüne odaklanıyoruz

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Bruce, ABD’nin Ukrayna’yı desteklemeye devam ettiğini ancak çatışmaya diplomatik bir çözüm bulmaya odaklandığını belirtti.