Müşteri sadakatini desteklemek isteyen birçok şirket, sadakat programları, mükafatlar ve müsabakalar aracılığıyla topluluklarıyla ilişkilerini güçlendirmeye odaklanıyor. 4 tüketiciden üçünün armağanlar sunan markaları tercih etme mümkünlüğünün daha fazla olduğu bilinirken, emsal oranda (yüzde 73) tüketicinin mükafatlar veren markaları diğerlerine önerme ihtimali de artıyor. Öte yandan bilhassa online platformlarda, kullanıcılar ortasında yapan bir rekabet ortamı oluşturan müsabakalar, topluluğun bağlarını güçlendirmeye de yarıyor. Bu olgulardan hareket eden online ticaret platformu Binomo, iTrader ismini verdiği ödüllü bir yarışa imza atıyor.
Yarışmaya ait detayları paylaşan Binomo Türkiye İş Geliştirme Yöneticisi Latif Özdemir, “Binomo olarak 133 ülkede, her gün 1 milyonu aşkın etkin kullanıcıya mesken sahipliği yapan epey büyük bir topluluğa sesleniyoruz. Kullanıcılarımızın finansal okuryazarlıklarını ileri düzeylere taşıyabilecekleri imkanlar sunmayı kıymetlerimiz ortasında sayıyoruz. Bu yaklaşımla tasarladığımız iTrade yarışımızın birinci evresi 16 Haziran prestijiyle başlıyor” dedi.
TİCARET YETENEKLERİNİ TEST ETME OLANAĞI
Yarışmanın iki kademede gerçekleştirileceğini ve toplam 6 kazananı olacağını hatırlatan Latif Özdemir, “Katılımcılara ticaret yeteneklerini test etme imkanı sunan yarış, 16-22 Haziran ve 23-30 Haziran olmak üzere iki etapta gerçekleştirilecek. Haziran ayı boyunca Binomo’ya üye olan herkes, müsabakanın iştirakçisi sayılacak. iTrade yarışının şartları da epey kolay. Gerçek hesaplarını kullanarak her gün en az 90 TL meblağında 20 süreç yapan yarışmacılar, kazanma bahtını artıracak. İsteyenler, daha fazla talih için her iki basamakta da her gün 20 süreç yapabilecek. Kazananlar, iPhone 13’le ödüllendirilecek” sözlerini kullandı.
“REKABET PLATFORMUN AYIRT EDİCİ YANI”
Binomo iTrade iştirakçisi olmak için yapılması gerekenin gerçek hesaba geçmek olduğuna dikkat çeken Binomo Türkiye İş Geliştirme Yöneticisi Latif Özdemir, değerlendirmelerini şu sözlerle sonlandırdı:
“Yarışma iştirakçileri, ticarete dair bilgi birikimlerini kullanarak, ikram talihinin yanı sıra, müsabaka boyunca ek gelir elde etme imkanı da kazanıyor. Turnuvalar, kuruluş yılımız 2014’ten bu yana topluluğumuzu birbirine bu kadar bağlı kılan ayırt edici özelliklerimizden biri oldu. Memleketler arası Finansal Komisyon’un A kategorisi üyesi olan ve her yıl 300’ü aşkın aktifliğe konut sahipliği yapan Binomo’nun iPhone 13 ödüllü müsabakası iTrade’e dair başka detaylara internet sitemizden erişilebiliyor.”