Kütahya’da Mazot Hırsızlığı Operasyonu

Kütahya’da Mazot Hırsızı Şüphelisi Yakalandı

Kütahya’da, bir kurumdan mazot çaldığı iddia edilen şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan 41 yaşındaki O.Y.’nin kurumundan mazot çaldığı bilgisine ulaştı. Savcılıktan alınan arama kararıyla, O.Y.’nin Cedit Mahallesi’ndeki evine baskın düzenlendi. Ekipler, evin bodrumunda yaptıkları aramada, çalıntı olduğu belirlenen 3’ü mazot dolu 20’şer litrelik toplam 20 bidon buldu. O.Y., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. – KÜTAHYA

Related Posts

Aslı Baykal Özel CHP’sinin çetelesini çıkardı: Bunların yalanlarına yetişmek için tim gerekli

CHP eski Genel Başkanı merhum Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, Özgür Özel yönetimindeki CHP’nin içine düştüğü duruma tepki gösterdi. “Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) falan boş. Bunlara karşı yalan hızına yetişmek için yalan timi gerekli.” diyen Baykal, “‘LGS’ diyor. LGS anlatıyorsun, ‘Belediyelere yapılan darbedir’ diyor. ‘Yolsuzluk’ o diyorsun, dönüyor ‘şeriat’ diyor. ‘Ya ne şeriatı’ diyorsun, ‘Atatürk’ diyor. Böyle böyle döngü devam. Allah kurtarsın.” ifadelerini kullandı.

Bilecik’te Kamyon Devrildi: 2 Yaralı

Bilecik’te devrilen kamyondaki sebze ve meyve kasaları nedeniyle yol kapandı, 2 kişi yaralandı.

Sele kapılan otomobilin içindeki kadın 150 metre sürüklendi

Erzurum Oltu’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Sel sularına kapılan araçta bulunan kadın yaklaşık 150 metre sürüklendi. Eşi ise son anda kurtuldu.

Ankara’da hayat felç oldu! İşte başkentteki sağanak esaretinden görüntüler

Ankara’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Çok sayıda ev, iş yeri ve alt geçidi su basarken; araçlar sürüklendi, trafikte aksamalar yaşandı. Başkentteki sağanak esareti ise kameralara yansıdı.

Konya’da Sağanak Yağış

Konya’da etkili olan sağanak yağış, yollarda su birikintilerine neden oldu, trafik polisleri önlem aldı.

Erbaa’da 15 Ton Karpuz Ücretsiz Dağıtıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, ölen yakınları için alınan 15 ton karpuz, vatandaşlara ücretsiz verildi.