İpsala Sınır Kapısı’nda 17 kg Esrar Ele Geçirildi

İpsala Sınır Kapısı’nda Gizlenmiş 17 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Edirne’nin İpsala ilçesinden Yunanistan’a giden bir cipte, İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından 17 kilogram esrar bulundu.

Olay, cipin şüpheli bir şekilde durdurulmasıyla ortaya çıktı. Araç, yoğunluk tespit edilmesi üzerine x-ray taramasına tabi tutuldu.

Narkotik köpeğin tepki vermesi üzerine araç detaylı bir şekilde arandı. Taban ve koltuk arası gibi gizli bölgelerde yapılan aramada, 17 kilogram esrar ele geçirildi ve sürücü gözaltına alındı.

  • İpsala Sınır Kapısı
  • Edirne
  • Yunanistan
  • Esrar
  • Gizli Bölge

Olayın ardından sürücü, Edirne Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınırken, soruşturma devam etmektedir. İpsala’da gerçekleşen bu operasyon, kaçakçılara göz açtırılmayacağının bir göstergesi olarak kayda geçti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sincan escort
Tuzla Escort
Kartal Escort
Pendik Escort
Gebze Escort
Ümraniye Escort
İstanbul escort