ESMEK Odunluk’ta yeni yıl pazarı açtı

Eskişehir Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı Açıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde düzenlediği “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı” ile Eskişehir’i yeni yıl coşkusu kapladı. Büyük ilgi gören pazarda, ESMEK kurslarına katılan kadınların el emeği ürünleri sergilendi. Özel olarak tasarlanan yeni yıl hediyelikleri, ziyaretçilerden tam not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, yeni yıl pazarını gezip kadınların ürünlerini yakından inceledi. Beğenilerini dile getiren Başkan Ünlüce, kadınlara teşekkür ederek, “Kadınların özverili çalışmalarıyla ortaya çıkan bu güzel ürünleri kutluyor ve bol kazançlar diliyorum. Ürettikleriyle aile ekonomisine destek olan kadınlarımızın emeğine saygı duyuyoruz. Sevdiklerinize alacağınız yeni yıl hediyelerini seçerken, buradaki el emeği ürünleri göz ardı etmeyin!” şeklinde konuştu.

Pazarda, her kesime hitap eden hediyelik eşyalar, yılbaşı süsleri, el yapımı ürünler, çantalar ve takılar yer alıyor. ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde açılan “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı”, 28, 29, 30 Aralık tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Related Posts

Antalya Serik’te Agave ağacı bulundu

Antalya’nın Serik ilçesi Boğazkent Mahallesi’nde, 60 ile 100 yıllık ömründe yalnızca bir kez çiçek açan Agave ağacı bulundu.

İsrail’in Gazze’nin batısında kampı bombaladı: 7 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, Gazze şehrinin batısında yerinden edilenlerin kaldığı kampı bombalaması sonucu 7 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Özgür Özel’den tutuklamalar sonrası ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den İBB operasyonunda verilen tutuklama kararlarının ardından ilk açıklama geldi. Özel, ‘Durmak yok, boyun eğmek yok!’ dedi

Yılmaz Özdil canlı yayında anlattı İşte İzmir’deki grevin perde arkası

Türkiye’nin gündemi SÖZCÜ TV’de tartışılıyor. SÖZCÜ Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İpek Özbey’in sunduğu Kırmızı Beyaz programında İzmir’de belediye işçilerinin grevini yorumladı

İletişim Başkanlığı’ndan kişiye özel kanun iddialarına yalanlama

İletişim Başkanlığı, ‘Akaryakıt istasyonlarıyla ilgili kişiye özel kanun yapıldı’ iddialarını yalanladı.

CHP’li Bağcıoğlu ‘iki stratejik tehdide’ dikkat çekti: ‘Ülke güvenliğini ciddi biçimde etkiliyor…’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “Son dönemde art arda yaşanan olaylar, iki stratejik tehdidin ülke güvenliğini ciddi biçimde etkilediğini bir kez daha ortaya koymuştur” diyerek, kritik uyarılarda bulundu.