Erdoğan Trabzon’da: Çok ince yürütülmüş bir politika izliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Emperyalist Oyunlara Karşı Uyanık Olmalıyız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da bulunan Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenen partisinin 8. Olağan İl Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasında vurgulanan başlıca konular şunlardır:

  • Emperyalist Oyunlara Karşı Direniş: Trabzon halkına seslenen Erdoğan, ülkenin istikrarını ve terörle mücadeleyi ön planda tutarak emperyalistlerin oyunlarına gelmeyeceklerini belirtti. Birlik ve beraberlik içinde ilerleyerek Türkiye’yi daha güçlü bir konuma getireceklerini vurguladı.
  • Doğalgaz İndirimleri ve Su Fiyatları: CHP liderine yöneltilen eleştirilerde Erdoğan, doğalgaz faturalarındaki indirimler ve su faturalarındaki artış konularına dikkat çekti. Enerji bağımsızlığını sağlamak için çabaladıklarını ve halkın haklarını koruyacaklarını belirtti.
  • Halkın Çıkarları Ön Planda Olmalı: CHP’nin iç çekişmelerine ve kararsızlıklarına atıfta bulunan Erdoğan, muhalefetin güçlenmesi gerektiğini ve halkın çıkarları için sorumluluk alınması gerektiğini vurguladı.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Aidatı isteyen apartman yöneticisini bıçaklayarak öldürdü

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde aidat istediği S.D. tarafından bıçaklanan apartman yöneticisi M.D, yaşamını yitirdi.

Tekirdağ’da Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

Ergene’de otomobilin kamyona çarpması sonucu sürücü H.S.Ş. hayatını kaybetti, kamyon sürücüsü gözaltında.

Kemal Okuyan’dan ‘Bahçeli formülü’ne yanıt: ‘Sömürücülerin devlet yöneticisi olamayacağı kuralına ne dersiniz?’

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Genel Sekreteri Kemal Okuyan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin partisinin milletvekilleriyle yaptığı toplantıda sarf ettiği aktarılan “Cumhurbaşkanının iki yardımcısı olsun, bir Kürt, diğeri Alevi olsun” ifadelerine yanıt verdi.

Nişan töreninden dönen aile kaza yaptı: 1 ölü, 4 yaralı

Elazığ’daki nişan töreninden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, Erzincan Saztepe mevkiinde kontrolden çıkarak takla attı.

Zelenski: Rus tarafına önümüzdeki hafta bir toplantı daha yapılması teklif edildi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya’ya üçüncü tur müzakerelerin gelecek hafta yapılmasını teklif etti

Kocaeli’de Eşini Tüfekle Vuran Kadın Tutuklandı

İzmit’te tartıştığı kocasını tüfekle vurarak öldüren kadın polis tarafından tutuklandı.