CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba, uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Maalesef, dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Hüseyin Ağbaba’nın vefatı, yakınları ve dostları arasında derin üzüntüye yol açtı.

Cenaze Yarın Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi, yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek olan tören sonrasında toprağa verilecek. Ailesi ve sevdikleri, taziye ziyaretlerini bugün de kabul etmeye devam edecekler.

Related Posts

CHP Genel Başkanı Özel, LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

CHP Genel Başkanı Özel, LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

ABD’li Senatör Bernie Sanders: Netanyahu hükümeti uluslararası hukuku sürekli ihlal ediyor; dünya daha tehlikeli bir yer haline geldi

ABD’li Senatör Bernie Sanders: Netanyahu hükümeti uluslararası hukuku sürekli ihlal ediyor; dünya daha tehlikeli bir yer haline geldi

Boğaziçi Üniversitesi açıkladı: Yaz aylarında sıcaklık rekoru beklenmiyor

Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, en sıcak ikinci bahar mevsiminin yaşanmasının ardından 2025 yaz döneminde büyük olasılıkla sıcaklık rekoru beklenmediğini, bu senenin 2024 ve 2023’ten sonra en sıcak üçüncü yıl olacağını söyledi.

Duygu’nun ölümünde gerekçe: Şiddet uygulaması öldürdüğü anlamına gelmez

İzmir’in Bornova ilçesinde cesedi havlupana asılı bulunan kız arkadaşı Duygu Bölükbaş’ı (33) öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Emre T. (30) ve halası S.T.’ye verilen beraat kararının gerekçesi açıklandı.

Güney Afrika’daki sel felaketinde ölü sayısı 57’ye yükseldi

Güney Afrika’nın Doğu Cape eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar ve kar fırtınalarının neden olduğu sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 57’ye yükseldi.

30 yıllık sır fosilden ortaya çıktı

Güney Afrika’nın Johannesburg kentindeki Witwatersrand Üniversitesi’nde yaklaşık 30 yıldır bir müzede sergilenen dinozor fosili, bilim dünyasında heyecan yaratan bir keşfe dönüştü. Paleontologlar, 1978 yılında Free State bölgesinde bulunan bir …