Canik’e Modern Hayvan Bakımevi Geliyor

Samsun Canik Belediyesi, Modern ve Fonksiyonel Hayvan Bakımevi İnşa Ediyor

Samsun’un Canik ilçesinin Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, hayvan bakımevi yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını açıkladı. Canik’e kazandırılacak olan hayvan bakımevi; tedavi, besleme, rehabilitasyon alanları ve sahiplendirme işlemlerini içerecek.

Başkan Sandıkçı, hayvan bakımevinin sokak hayvanları için özel bölümler ve ameliyathane gibi alanları da içerecek şekilde çok fonksiyonlu olacağını belirtti. Ayrıca, “İlçemizde hayvan bakımevi yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Hayvan bakımevi projesinin yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alanı kapsayacağını söyleyen Başkan Sandıkçı, “Canik’e modern, fonksiyonel ve ayrı üniteler barındıran bir hayvan bakımevi kazandırıyoruz. Veteriner hekimlerimiz eşliğinde can dostlarımızın tedavilerini gerçekleştireceğimiz bu tesis, ayrıca hayvan ameliyathanesine de ev sahipliği yapacak. Tedavi, besleme, rehabilitasyon alanları ile sahiplendirme işlemlerinin gerçekleştirileceği hayvan bakımevimizde, can dostlarımızın ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış bölümler oluşturacağız” şeklinde konuştu. – SAMSUN

Related Posts

Azerbaycan’da 2 Rus gazeteci gözaltına alındı!

Azerbaycan ile Rusya arasında Yekaterinburg kentindeki Azerbaycanlıların evlerine baskın düzenlenmesinin ardından başlayan gerginlik devam ediyor. Azerbaycan polisi, Rus medya ağı Russia Today’in Bakü’deki kolu olan Sputnik Azerbaycan ofisine …

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Ödül töreninde dikkat çeken Selçuk Bayraktar- Ali Koç karesi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 32. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ile BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın yan yana oturması dikkat çekti.

Soylu ‘fırsat’ gördü: ‘Türkiye’nin Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı var’

AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, “Şimdi önümüzde bir fırsat var. Bu fırsatı hep beraber yönetmek, hep beraber yarınlara büyük adımlar atmak zorundayız. Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı var” dedi.

Katil İsrail’in Gazze’ye gece boyunca düzenlediği saldırılarda 16 Filistinli hayatını kaybetti

Gazze Şeridi’nin çeşitli noktalarına gece boyunca düzenlenen İsrail saldırılarında aralarında çocukların da bulunduğu en az 16 Filistinli yaşamını yitirdi, onlarca kişi ise yaralandı.

ABD Dışişleri: Ukrayna’yı destekliyoruz ancak çatışmanın çözümüne odaklanıyoruz

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Bruce, ABD’nin Ukrayna’yı desteklemeye devam ettiğini ancak çatışmaya diplomatik bir çözüm bulmaya odaklandığını belirtti.