Çalışmalar bitirilemedi, Kartalkaya Otel Yangını Araştırma Komisyonu’na ek süre verildi

TBMM Kartalkaya’daki Yangın Araştırma Komisyonu Çalışma Süresini Uzattı

TBMM Kartalkaya’daki Otel Yangını Araştırma Komisyonu, araştırmaların üç ay içinde tamamlanamaması nedeniyle çalışma süresini uzattı.

18 Şubat 2025 tarihinde başlayan çalışmalar, Bolu Kartalkaya’da meydana gelen otel yangını faciasını detaylı bir şekilde incelemek ve ilgili kurumların sorumluluklarını belirlemek amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu tarafından yürütülüyor. Benzer olayların önlenmesi için alınması gereken önlemlerin de belirleneceği bu süreçte, 30 Nisan’daki toplantıda alınan kararla çalışma süresi 13 Mayıs tarihine kadar uzatıldı.

Related Posts

Bakan’dan çarpıcı ‘deprem’ verisi: İşte İstanbul’daki riskli bina sayısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da acilen dönüşmesi gereken 600 bin konut olduğunu dile getirdi.

Burada kişi başına 4,5 koyun düşüyor

Yeni Zelanda’daki son sayım, kişi başına 4,5 koyun düştüğünü ortaya koydu. Ancak bu rakamlar, 1982’deki sayımın yanında adeta bir hiç…

Ahır çöktü; 2 büyükbaş ile 50 tavuk öldü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Köprücük köyünde çöken ahırda 2 büyükbaş ile 50 tavuk öldü.

Katil İsrail Gazze’ye düzenlediği saldırılarda ikisi çocuk 9 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda ikisi çocuk, 9 Filistinli yaşamını yitirdi. İsrail, 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze’de soykırım niteliğinde saldırılar sürdürüyor. Bu saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 171 binden fazla kişi yaşamını yitirdi ya da yaralandı; 11 binden fazla kişi ise hala kayıp.

Kocaeli’ndeki yolcu otobüsü alev topuna döndü

TEM Otoyolu Kocaeli’nin Körfez ilçesi geçişindeki dinlenme tesisinde duran şehirler arası yolcu otobüsü alev alev yandı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü ancak otobüs kullanılamaz hale geldi.

İstanbul’da IŞİD operasyonunda 23 gözaltı kararı

İstanbul’da, terör örgütü IŞİD’e yönelik operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Firari 7 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir