Aydın’da cezaevi firarisi bir gün sonra yakalandı

Aydın’da Kurban Bayramı Öncesinde Firari Yakalandı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, arife günü cezaevinden firar eden Poyraz Gülfidan’ın yakalanması için motosikletli polis timleri tarafından operasyon başlatıldı.

Yapılan takip sonucu Gülfidan’ın saklandığı adres tespit edildi. Polis ekipleri, dün adrese düzenledikleri operasyonla Gülfidan’ı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan firari, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması: Mustafa Keleş ile Murat Keleş’e tutuklama talebi

İBB’nin görevinden uzaklaştırılan tutuklu Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB’ye yönelik yürütülen ‘yolsuzluk’ soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in oğlu Mustafa Keleş ile yeğeni Murat Keleş, tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Hayatından 10 yılı çalıp yerine 1.7 milyar TL verdiler

ABD’de 10 yıl önce yaşanan bir hukuk skandalı, 30 yaşından 40 yaşına dek haksız yere gün yüzü gösterilmeyen adama tonlarca para verilerek kapatılmaya çalışıldı…

Kadın polisin Suriyelilerin düğününde yaptığı anons sosyal medyada gündem oldu

Gaziantep’te, düğünlerde havaya ateş açılması nedeniyle yaşanan yaralanma ve can kayıplarını önlemek amacıyla Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü yeni bir uygulama başlattı. Suriyeli göçmenlerin yoğun olduğu bölgelerdeki düğünlere polis ekipleri gönderilerek havaya ateş açılmasının yasak olduğu yönünde anonslar yapılıyor.

Havalar ısınınca ortaya çıktı: İstanbul’da yedi ilçedeki vatandaşlar tedirgin

İstanbul’da havaların ısınmasıyla 7 ilçede ev, iş yeri ve araçlara giren yılanlar, vatandaşları tedirgin etti. Bazı yılanlar itfaiye ekipleri tarafından yakalanıp doğaya bırakılırken, bazıları zehirli olduğu düşünülerek öldürüldü.

İstanbul’un gözde parkında ortaya çıktı: Herkesin aradığı yılanı kadınlar elleriyle yakaladı

İstanbul’un göbeğinde, Kadıköy’ün en işlek mahallelerinden birinde iki haftadır ortalıkta dolaşan 1.5 metrelik yılan sonunda yakalandı. Ne belediye ne de itfaiye ekiplerinin yakalayabildiği sarı yılan, mahalleli iki kadının soğukkanlı müdahalesiyle koruma altına alındı.

İzmir Bornova’da orman yangını

İzmir ili Bornova ilçesi Zafer Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, havadan ve karadan müdahale devam ediyor.