Analist: Ocak’ta Yatırımcıları Şaşırtacak 3 Altcoin Bunlar!

Bazı altcoin’ler Aralık ayında önemli bir büyüme yaşadı. Birçok altcoin yeni yıllık veya tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Kripto analisti Valdrin Tahiri, önümüzdeki ay önemli kazançlar elde etme potansiyeline işaret eden yükseliş eğilimleri sergileyen daha az bilinen tokenlere odaklanıyor.

RSR fiyat tahmini: Altcoin uzun vadeli dirençten çıktı

Reserve Rights (RSR) fiyatı Nisan 2021’den bu yana azalan bir direnç trend çizgisinin altına düşmüştü. Düşüş, Ağustos ayında 0,0016 dolarlık düşük bir seviyeye yol açtı. Fiyat daha sonra yukarı yönlü bir harekete başladı. Böylece, Ekim ayında trend çizgisinden çıktı. Kırılma sırasında trend çizgisi 924 gündür yerinde duruyordu.

Yatırımcılar, bir piyasanın aşırı alınıp satıldığını ve bir varlığın biriktirilip biriktirilmeyeceğini veya satılıp satılmayacağını değerlendirmek için bir momentum göstergesi olarak Göreceli Güç Endeksi’ni (RSI) kullanır. RSI değeri 50’nin üzerindeyse ve trend yukarı yönlü ise boğalar hala avantajlıdır. Ancak değer 50’nin altındaysa bunun tam tersi geçerlidir. Haftalık RSI, fiyat kırılırken gösterge 50’nin (yeşil simge) üzerine çıktı Bu yüzden altcoin için kırılmayı meşrulaştırıyor. RSR yükselişine devam ederse, bir sonraki direnç olan 0,0100 dolara çıkması mümkün. Bu da mevcut fiyattan %200 artış anlamına geliyor.

RSR Haftalık Grafik. Kaynak: TradingView

Bu yükseliş RSR fiyat tahminine rağmen, 0,0025 dolarlık minör desteğin altında bir kapanış, kırılmayı geçersiz kılacaktır. Bu gerçekleşirse, altcoin fiyatının %50 düşüşle 0,002 dolarlık en yakın desteğe gerilemesi olası.

SNT fiyat tahmini: Ralli başladı mı?

Status (SNT) fiyatı, 2021’in başından bu yana azalan bir direnç trend çizgisinin altına düşmüştü. Bu düşüş Aralık ayında 0,018 dolara kadar geriledi. Daha sonra, altcoin yavaş bir yukarı yönlü harekete başladı. Böylece, 2023 Ekim’de trend çizgisinden çıktı. Kırılma sırasında trend çizgisi 900 gündür yerinde duruyordu. RSR’ye benzer şekilde RSI da 50’nin üzerine çıktı (yeşil simge). Bu da yukarı yönlü hareketi meşrulaştırıyor.

Kırılmanın ardından altcoin, geçen hafta destek olarak doğrulayarak 0,041 dolarlık yatay alanı geri aldı. Yukarı yönlü hareket devam ederse, fiyatın 0,115 dolardaki bir sonraki dirence ulaşması mümkün. Bu da mevcut SNT fiyatından %150 oranında artış anlamına geliyor.

SNT Haftalık Grafik. Kaynak: TradingView

Bu yükseliş SNT fiyat tahminine rağmen, 0,041 dolar seviyesinin altında bir kapanış artışı geçersiz kılacaktır. Ardından SNT’nin %50 düşüşle 0,022 dolar seviyesindeki en yakın desteğe gerilemesi olası.

COM fiyat tahmini: Altcoin için kartlarda %60’lık bir artış var!

BRC20.com (COM), bu yıl Ordinals (ORDI) ve SATS artışlarıyla çıkış yapan bir BRC20 tokeni. Aralık ayında COM, alçalan bir direnç trend çizgisinden (kırmızı simge) çıkmak için altı başarısız girişimde bulundu. Trend çizgileri her dokunulduğunda zayıfladı. Bu yüzden, trend çizgisinden nihai bir kopuş mümkün.

Bu arada COM fiyatı 3,60 dolar yatay alanın üzerine çıktı. Ayrıca, RSI’ın 50’nin üzerinde (yeşil simge). Bunlar da yükselişi daha fazla destekliyor. Bir kırılma meydana gelirse, COM fiyatının 6,10 dolardaki bir sonraki direnç seviyesine yükselmesi mümkün. Bu altcoin fiyatında %60 artış anlamına geliyor. Böylece COM’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 7,20 dolara yaklaşması olası.

COM İki Saatlik Grafik. Kaynak: TradingView

Bu yükseliş COM fiyat tahminine rağmen, 3,60 doların altında bir kapanış, bir kırılma olasılığını geçersiz kılacaktır. Ardından COM, muhtemelen 3 dolardaki en yakın desteğe %20 oranında düşüş gösterecektir.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx