Almanya’da ülke genelinde teknik arıza krizi

Almanya’daki Havalimanlarında Teknik Arızalar Yolcuları Zorluyor

Almanya’nın çeşitli havalimanlarında meydana gelen teknik arızalar sebebiyle yolcuların sıkıntı yaşadığı belirtiliyor. Bild gazetesinin Federal Polis’e dayandırdığı habere göre, havalimanlarında bilgisayar sistemlerinde yaşanan çöküşler sebebiyle işlemler manuel olarak gerçekleştiriliyor ve bu durum uzun kuyruklara yol açıyor.

Henüz sistem arızasının sebebi bilinmezken, sorunun çözümü için çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. WDR televizyonunun yayınında ise Düsseldorf Havalimanı’ndaki güvenlik alanlarındaki uzun kuyruklara dikkat çekilerek, Schengen ülkeleri dışından gelen yolcuların şu an için havalimanına giriş yapamadığı ifade ediliyor.

Related Posts

Ünlü iş insanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi

Ünlü iş insanı, Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi. Altınbaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon… CHP’den ilk üst düzey tepki: ‘Kirli senaryolara boyun eğmeyeceğiz!’

İzmir Cumhuriyet Savcılığı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik başlattığı soruşturma kapsamında sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da aralarında bulunduğu 120 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’tan sert tepki geldi.

Azerbaycan’da 2 Rus gazeteci gözaltına alındı!

Azerbaycan ile Rusya arasında Yekaterinburg kentindeki Azerbaycanlıların evlerine baskın düzenlenmesinin ardından başlayan gerginlik devam ediyor. Azerbaycan polisi, Rus medya ağı Russia Today’in Bakü’deki kolu olan Sputnik Azerbaycan ofisine …

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Ödül töreninde dikkat çeken Selçuk Bayraktar- Ali Koç karesi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 32. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ile BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın yan yana oturması dikkat çekti.

Soylu ‘fırsat’ gördü: ‘Türkiye’nin Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı var’

AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, “Şimdi önümüzde bir fırsat var. Bu fırsatı hep beraber yönetmek, hep beraber yarınlara büyük adımlar atmak zorundayız. Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’a 6-8 yıl daha ihtiyacı var” dedi.