Adana’daki cinayetin sırrı çözüldü… Berbere gidip öldürülmüştü, katili ortaya çıktı!

Kan donduran olay, 14 Şubat günü 13.45 sıralarında Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, Onur Nursoy (24) borç verdiği arkadaşı İrfan M.’nin (35) berber dükkanına gitti. Nursoy, alacağını istedi ancak alamadı. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında İrfan M., arkadaşı Onur Nursoy’u göğsünden 4 kez vurdu. Onur Nursoy, karnından vurularak yere yığıldı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nursoy’un hayatını kaybettiğini belirledi. Nursoy’a yapılan otopsisinin ardından cesedi toprağa verildi.

“ARAZİDE KAÇARKEN YAKALANDI”

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, Onur Nursoy’un katilini yakalamak için güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde katil zanlısı İrfan M.’yi (35) kuzeni Emir M.’nin (23) bölgeden kaçırdığını tespit etti.

Kamera incelemeleri sonucu şüpheli İrfan M.’nin kaçtığı otomobil Sarıçam İlçesine bağlı Karaömerli Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulundu.

Bölgeden fazla kaçamayacaklarını ön gören dedektifler, İrfan M. ve kaçmasına yardım eden kuzeni Emir M.’yi boş arazide yakaladı.

“GÖĞSÜNDEN VURUP ‘AYAKLARINA SIKTIM’ DİYE SAVUNMA YAPTI”

Emniyette sorguya alınan İrfan M., “Kendimi korumak için ateş ettim. Bana saldırdı, kendimi koruma için ayaklarına ateş ettim. Çok pişmanım” dediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İrfan M. ‘kasten adam öldürme’ suçundan kuzeni Emir M. ise ‘yardım ve yataklık’ suçundan tutuklandı.

Related Posts

Mersin’de feci kaza: 2 yaralı

Mersin’de otomobil ile çarpışan zabıta aracının devrilmesi sonucu 1’i zabıta memuru 2 kişi yaralandı.

İngiltere’de Batı Nil alarmı: Sivrisineklerde ilk kez virüs tespit edildi

İngiltere’de ilk kez sivrisineklerde tespit edilen Batı Nil virüsünün halk sağlığı için düşük risk taşıdığı belirtilirken, uzmanlar iklim değişikliğiyle birlikte yeni hastalıkların yayılabileceği uyarısında bulunuyor

Bakan canlı yayında hangi suçların cezasının artacağını açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ceza İnfaz Kanunu’nda yapılması planlanan düzenlemeleri açıkladı. Yeni düzenlemelerle kasten yaralama, tehdit ve meskûn mahalde silahla ateş etme suçlarının cezaları artırılacak. Kurusıkı silahlar da bu kapsamda değerlendirilerek 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası getirilecek.

Dünyada bu hastalığa sahip tek kişi: Kalbinden beslenmek zorunda

İngiltere’de yaşayan 14 yaşındaki Finley Ranson, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir sindirim sistemi rahatsızlığıyla mücadele ediyor. Finley, hayatta kalabilmek için her hafta iki kez hastaneye giderek doğrudan kalbine bağlı özel bir damar yoluyla lipit (yağ) enjekte ettiriyor.

New York’ta 42. Geleneksel Türk Günü Yürüyüşü heyecanı

ABD’nin New York şehrinde Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun (TADF) öncülüğünde düzenlenen 42. Geleneksel Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali’nde Türk bayrakları dalgalanırken, Anadolu Ateşi ve Mehter Takımı performans sergiledi. ABD’nin New York …

Kuzey Kore ordusu son viteste: Tüm sistemler sil baştan

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkenin askeri hazırlıklarını yeniden şekillendirecek kapsamlı bir değişim sürecini başlattı.