Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 36 terörist öldürüldü

MSB: Suriye ve Irak’ta 36 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 36 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlığın açıklamasına göre, teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamadılar ve kaçamayacaklar.

Bakanlık yaptığı açıklamada, “Suriye’nin kuzeyinde tespit edilen 32 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. Nerede olurlarsa olsunlar, terör örgütleriyle mücadelemiz, en son terörist yok edilinceye kadar devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

Related Posts

Avusturya’da küçük uçak düştü: 4 ölü

Avusturya’nın Salzburg eyaletine bağlı Pinzgau bölgesinde küçük bir uçağın ormana düştüğü bildirildi. ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Polis, Almanya’nın Münih kentine bağlı bir bölgeden havalanan küçük uçağın Pinzgau’da düşmesinin ardından bölgenin …

Ekrem İmamoğlu: Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Amasya bugün tarih yazdı

Ekrem İmamoğlu: Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Amasya bugün tarih yazdı

Avusturya’da uçak düştü, 4 kişi hayatını kaybetti

Avusturya’nın Pinzgau bölgesinde küçük bir uçağın ormanlık araziye düştüğü bildirildi. Olayda uçakta bulunan 4 kişinin hayatını kaybetti.

Yola çıkacaklar dikkat! Bu güzergahlarda yavaşlayın

Karayolları Genel Müdürlüğü, birçok ilde süren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda ulaşımın kontrollü veya alternatif yollardan sağlandığını duyurdu.

Mansur Yavaş’tan, Adana ve Adıyaman belediyesine yapılan operasyonlara tepki: Bu kirli düzen sadece muhalif başkanları mı hedef alacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu sabah CHP’li belediyelere yönelik düzenlenen yeni operasyon dalgası üzerine “Hukuk ya herkes için vardır ya da hiç kimse için yoktur! Haksızlığa, hukuksuzluğa, siyasi operasyonlara boyun eğmeyeceğiz” açıklaması yaptı.

ABD’de tartışmalı teklif: “Nazi kanunu” ile vatandaşlıktan çıkarılma mümkün olabilir

ABD’de geçmişte Nazileri vatandaşlıktan çıkarmak için kullanılan yasa, şimdi göçmenleri hedef alacak şekilde genişletiliyor. Uzmanlar, bu adımın milyonlarca yasal göçmen arasında korku yaratabileceği uyarısında bulunuyor