Bursa’da ‘tiny house’ alev alev yandı

Mudanya’nın Çekice Mahallesi’nde meydana gelen yangında, bir taşınabilir ev olan tiny house kullanılamaz duruma geldi.

Olayın detaylarına göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tiny houselardan birinde yangın çıktı. Yangını fark edenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu ve olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mahalle sakinlerinin de yardımıyla yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın esnasında cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, bir tiny houseun kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Olayda yaralananın olmadığı bilgisi gelirken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

İsrail’in Filistinlileri hedef almak için yapay zekayı kullandığı iddia edildi

ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen bir yapay zeka konferansında dikkat çeken bir protesto yaşandı. Filistin asıllı ABD’li aktivist Sumer Mobarak, Palantir Technologies CEO’su Alex Karp’ın konuşması sırasında sahneye çıkarak şirketin İsrail ordusuna verdiği desteği protesto etti.

Aynı aileden 3 kişiyi silahla yaralayan karı koca yakalandı

Samsun’da aynı aileden 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs adliyeye sevk edildi.

Lüks otel görevlisi ifşaladı: Milyarderlerin tuhaf talepleri

Saray kapılarının ardında gizlenen tuhaf taleplerin perde arkası, eski bir lüks otel görevlisinin anlatımlarıyla aralandı.

Bill Gates servetinin yüzde 99’unu 2045’e kadar bağışlamayı planlıyor

Bill Gates servetinin yüzde 99’unu 2045’e kadar bağışlamayı planlıyor

DSÖ: Dünya nüfusunun yarısı risk altında

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yaptığı son açıklamada gittikçe artan ve yayılan tehlikeye dikkat çekip dünya nüfusunun yarısının risk altında olduğuna vurgu yaptı.

ABD’den Hindistan ve Pakistan arasındaki gerilime ilişkin şaşırtan yorum: ‘Bizi ilgilendirmez’

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Fox News’ta yayınlanan bir programda Hindistan ve Pakistan arasındaki gerilime ilişkin açıklamalar yaptı. Vance, iki ülke arasındaki gerginliğin bir an önce yatışmasını temenni ettiklerini ancak durumun ABD’yi “ilgilendirmediğini dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir