Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

10 yıl kesinleşmiş hapisle aranıyordu: Erzurum’da yakalandı

Erzurum'un Tekman ilçesinde hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Hınıs İlçe Jandarma Suç Araştırma Timi, Aranan Kişiyi Yakaladı

Erzurum’un Hınıs ilçesinde, Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İlçe Jandarma Suç Araştırma Timi işbirliğiyle yapılan operasyonda, “nitelikli cinsel istismar” suçundan aranan ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.

Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda, firari hükümlünün Mescitli Mahallesi’nde saklandığı belirlendi. Hınıs İlçe Jandarma Suç Araştırma Timi, koordineli bir operasyon düzenleyerek söz konusu adrese baskın düzenledi.

Operasyon sonucunda yakalanan zanlı, yapılan işlemlerin ardından cezaevine götürüldü. Hınıs İlçe Jandarma Komutanlığı ve Suç Araştırma Timi, aranan kişilerin yakalanması konusundaki kararlı çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

denetme sex veren site HD başarıbet giriş onwin giriş