Bafra’da Hakim ve Savcılar için Konut Protokolü İmzalandı

Bafra ilçesinde Hakim ve Savcılar için Konut Protokolü İmzalandı

Samsun’un Bafra ilçesinde hakim ve savcıların konut ihtiyacının karşılanması için önemli bir adım atıldı. Bafra Adliyesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, hakim ve savcıların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Bakanlık tarafından Bafra’da 9 adet dairenin alınmasına karar verildiğini belirtti.

Bu adımın, lojman daire sayısını 29’a çıkararak meslektaşların konut ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacağını dile getiren Aksoy, dairelerin Haziran ayına kadar hazır olacağına dair müteahhidin kararlı adımlar attığını vurguladı. Ayrıca, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Bakan Yardımcısı Ramazan Can’a katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten Aksoy, idari işler müdürüne ve inşaat şirketi sahibi Osman Genç’e de verimli çalışmaları için teşekkür etti.

Samsun’un Bafra ilçesindeki hakim ve savcılar için yapılan konut protokolü imza töreni, ilçedeki adalet hizmetlerine önemli bir destek sağlayacak.

Related Posts

Ayşe Ateş, Bahçeli’nin o anlarına isyan etti!

Suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Sırrı Süreyya Önder’in fotoğrafına dokunduğu görüntüleri paylaşarak dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Manisa’da bıçaklı kavga; 1 kişi ağır yaralandı

Manisa’nın Kula ilçesinde M.T., çıkan tartışmada K.K.’yi bıçaklayarak ağır yaraladı.

İstanbul’un göbeğinde silahlı saldırı: Otomobile kurşun yağdırdılar

İstanbul’da park yerinden çıkan otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu 1 kişi yaralandı.

Hindistan, Pakistan’a saldırı düzenledi

Hindistan, Pakistan’a saldırı düzenledi

Dışişleri Bakanlığından İsrail’e sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in son dönemdeki bölgesel askeri operasyonlarına ilişkin bir açıklama yayımladı.

Putin ile Netanyahu görüştü

Rusya Devlet Başkanı Putin ile İsrail Başbakanı Netanyahu görüştü