Lastik Patladı, Genç Tamircinin Kolunu Kırdı

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesinde Lastikçinin Lastik Patlaması

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, lastik tamircisi Samet Bayrak’ın (25) hava bastığı lastik ‘bomba’ gibi patladı. Kolu kırılan Bayrak, “Lastiğe hava basıyordum. Lastiği tehlikeli gördüm. Makineden indirmek zorunda kaldım. Makineden indirir indirmez lastik bir kütledi, yüzüme doğru geldi. Yüzümden elime vurdu. Yüzümü kurtardım ama elimi kurtaramadım” dedi.

Olay, 19 Ocak’ta Ereğli ilçesi Kepez Mahallesi Solak köyü yol ayrımında bir lastik tamircisinde meydana geldi. İş yeri sahibi Samet Bayrak tamir ettiği lastiğe hava basmaya başladı. Bu sırada lastik bomba gibi patladı. Lastiğin patlaması ile yaralanıp yere yığılan Bayrak’ın yardımına çevredekilerle bu sırada bölgede bulunan jandarma personeli koştu.

O ANLAR KAMERADA

Bayrak’a ilk müdahaleyi jandarma personeli yaptı. Yerde sabit tutulan Samet Bayrak, gelen sağlık ekiplerine teslim edilerek, hastaneye götürüldü. Lastiğin patlaması ve jandarmanın Samet Bayrak’a yardım ettiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

‘TEHLİKEYİ SEZDİM’

Kolunda kırık oluşan Samet Bayrak, lastiği tamir ederken tehlikeli olduğunu fark ettiğini belirterek, “Lastiğe hava basıyordum. Lastiği tehlikeli gördüm. Makineden indirmek zorunda kaldım. Makineden indirir indirmez lastik bir kütledi, yüzüme doğru geldi. Yüzümden elime vurdu. Yüzümü kurtardım ama elimi kurtaramadım. Bir sıkıntım yok şu an Allah’a şükür. Sağlık durumum iyi. O ara gözüme perde indi. Bir iki tur döndüm dükkanın önünde. Baygın olarak yere düştüm. O arada tesadüfen yan tarafta oturan jandarma personeli ilk yardımıma koştular. Jandarma personeline teşekkür ederim. Allah zeval vermesin. Allah güç kuvvet göstersin. Jandarma ekibi çok yardımcı oldular. Hastaneye kadar yardım ettiler. Ambulansa bindirdiler. Çok yardımcı oldular. Ama bu işler tehlikeli işler herkes önlemini alarak yapsın. Ben fark ettim, fark etmeseydim daha farklı bir durum olabilirdi. Şu anlık bir sıkıntı yok” dedi.

Haber-Kamera: Sinan Kabatepe/Ereğli(ZONGULDAK)

Related Posts

Destici’den Özgür Özel’e geçmiş olsun telefonu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i telefonla arayarak, evinde geçirdiği kaza sonucu elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aydın’da cezaevi firarisi bir gün sonra yakalandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde Kurban Bayramı arifesinde cezaevinden firar eden 26 yaşındaki Poyraz Gülfidan, bir gün süren aramanın ardından yakalandı. ‘Hırsızlık’ suçundan hakkında 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Gülfidan, çıkarıldığı mahkemece yeniden tutuklandı.

Türkiye’ye gelen TIR’da 77 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Nahçıvan Gümrük Genel Müdürlüğü ekipleri, İran’dan Türkiye’ye “duvar paneli” taşıyan bir TIR’da 77 kilogramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elon Musk bombayı patlattı: Epstein istismar dosyasında Trump da yer alıyor

Elon Musk ve ABD Başkanı Donald Trump arasında başlayan kriz derinleşiyor. Musk son olarak Trump’ın Epstein dosyalarında adının olduğunu ileri sürüp “gerçekten büyük bombayı bırakmanın zamanı geldi” dedi. Musk, Epstein dosyalarının kamuoyuna …

İBB soruşturmasında tahliye edilmişti: İş insanı Ali Nuhoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanan ve etkin pişmanlıktan yararlanarak hakkında tahliye kararı verilen iş insanı Ali Nuhoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.

Son Dakika… Beykoz Belediyesi’ne yönelik fezleke iddianameye dönüştü! 69 yıl hapis istemi

Son Dakika Haberi…. Beykoz’un görevden uzaklaştırılan tutuklu Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in da arasında bulunduğu 26 kişi hakkında hakkında “örgüt hiyerarşisi içinde ihaleye fesat karıştırmak, nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik” suçlarından hazırlanan fezleke iddianameye dönüştü. Yargılama ise 2 Eylül’de yapılacak.