İstanbul’da feci kaza kameraya yansıdı! Yokuştan kayan araç kadın ezdi

Fatih Balat’ta Yaşanan Talihsiz Kaza!

Dün saat 15.55’te Fatih Balat’ta gerçekleşen olayda bir otomobilin kaza yapmasıyla 3 kadın büyük bir korku yaşadı. Sancaktar Yokuşu’nu çıkmaya çalışan araç, yağmurun etkisiyle kontrolünü kaybederek geri geri kaymaya başladı. Kadınlardan 2’si kaçmayı başarırken, diğeri aracın altında sıkışarak ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine koşarak kadına yardım etti.

Kazaya ilişkin olay yerinde yapılan incelemelerde, neredeyse her gün benzer olayların yaşandığı ve çevre sakinlerinin birçok kez yetkililere şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Ancak ne yazık ki, henüz herhangi bir önlem alınmamış durumda. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yerel Halk Temkinli:

Olayı gören esnaf Mehmet Çoşkun, “Yokuşun sürekli trafiğe açık olması nedeniyle sürekli kazalar yaşanıyor. Bu durumu yetkililere ilettik ancak bir sonuç alamadık. Yokuşun trafiğe kapatılmasını istiyoruz. Burada her gün kaza oluyor ve bu çok tehlikeli bir durum. Yetkililerin bir an önce bu konuya müdahale etmelerini arzu ediyoruz” dedi.

Related Posts

Denizden çıkan servet başlarını yaktı: 80’lik çift yargılanıyor

Fransa’nın batı kıyılarında 18’inci yüzyıldan kalma tarihi bir geminin enkazından çıkarılan altın külçelerin yasa dışı satışıyla ilgili olarak 80 yaşındaki roman yazarı Gay Courter ve 82 yaşındaki eşi Philip Courter mahkemeye çıkacak.

Özgür Özel’in düşünceli o anları defalarca paylaşılmıştı: Gerçek bakın ne çıktı

İBB ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonların ardından sosyal medyada sıkça paylaşılan Özgür Özel’in videosunun aslında bir yıl önce, Edirne’deki Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çekildiği ortaya çıktı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Mahmud Meşhedani ile Ankara’da bir görüşme gerçekleştirdi.

Mansur Yavaş’tan ‘Madımak Katliamı’ açıklaması: ‘Hiç dinmeyen bir sızı’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2 Temmuz 1993. Ülkemizin hafızasında derin bir yara, vicdanlarımızda hiç dinmeyen bir sızı. Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Diyarbakır’da 20 tekstil fabrikası kapandı

Türkiye’deki ekonomik krizin etkisiyle Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan 20 fabrika kapanırken, birçok fabrikanın da kapasitesi düşürüldü. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Türkiye’nin üretim üssü olmaktan hızla çıktığını belirterek, “Yöneticiler bu işe seyirci kalmamalı. Eğer biz üretim üssü olmaktan çıkarsak tamamen harcayan, dışarıdan ithal eden bir pozisyona geçeriz” dedi.

Hamas Genel Sekreteri Hürriyet’e konuştu: ‘İşgal biterse esirleri bırakırız’

Hamas Siyasi Büro’nun Gazze Genel Sekreteri Ebu Avn, İsrail işgalinin bitmesi karşılığında tüm rehineleri serbest bırakarak ateşkes yapmaya hazır olduklarını söyledi. Hamas yetkilisi, bölgedeki “merkez güç” olarak tanımladığı Türkiye’nin barış çabalarından mutlu olduklarını aktardı.