Kırıkkale’de irtikap soruşturmasında 2 gözaltı daha

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, belediyenin önceki dönem yetkililerinden Ş.A. ve M.Ç. gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 147 fişek ve 2 cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Soruşturma kapsamında 27 Mayıs’ta eski Yahşihan Belediye Başkanı O.T. ile birlikte toplam 12 kişi gözaltına alınmıştı. O.T. ile birlikte M.T, Ü.T, İ.A. ve T.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Çukurdan Kurtarılan Yavru Köpek

Tarsus’ta çukura düşen köpek yavrusu itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.

Kara Kuvvetleri’nde Devir-Teslim Töreni

Bakan Güler, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki devir-teslim törenine katıldı.

Otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Denizli’de ağaca çarpan otomobilde 2 kişi hayatını kaybetti. Sürücü ise ağır yaralandı.

Anadolu Otoyolu’nda korku dolu anlar: Sigara izmariti yangın çıkardı

Anadolu Otoyolu’nun Bolu-Batı Gişeleri girişinde yol kenarına atılan sigara izmariti ot yangını çıkardı.

Bakan Fidan, İngiliz ve Alman mevkidaşlarıyla Alaska ve Washington toplantılarını görüştü: Macron’dan Türkiye’nin de olduğu dörtlü görüşme önerisi

Bakan Fidan, İngiliz ve Alman mevkidaşlarıyla Alaska ve Washington toplantılarını görüştü: Macron’dan Türkiye’nin de olduğu dörtlü görüşme önerisi

Trump: Ukrayna savaşını bitirmek beni cennete götürebilir

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı sonlandırmanın kendisini cennete götürebileceğini söyledi. “Mümkünse cennete gitmeyi denemek istiyorum.” diyen Trump, “İyi olmadığımı duyuyorum. Beni en alta” ifadelerini kullandı.