83 yaşındaki emekli polis dehşet saçtı: Köpeği 3 el ateş ederek öldürdü

Emekli Polis Memuru Köpeği Sokak Ortasında Ateş Ederek Öldürdü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde emekli polis memuru M.K. (83), 24 Nisan akşamı sokaktaki restorandakilerin 12 yıldır beslediği “Lady” isimli köpeği, iddiaya göre havladığı gerekçesiyle beylik tabancasıyla 3 el ateş edip öldürdü.

Aynı sokakta dükkanları olan esnaftan Burak Şerif Balcı ve Mevlüt Okumuş, M.K.’ye tepki gösterdi. M.K., iddiaya göre, bu kez esnafı da tehdit edip oradan uzaklaştı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine ekipler, M.K.’yi gözaltına alıp, ifadesi için polis merkezine götürdü.

“O BENİM ÇOCUĞUMDU”

Köpeği işletmesinde 12 yıldır besleyen Tolga Sungur, yaşanan olaya tepki göstererek şunları söyledi:

“Benim yıllardan beri çocuğum gibi baktığım bir köpeğim vardı. Acımasız caninin birisi buradan geçerken havladı diye köpeğe önce sopayla vuruyor. Sonra etrafa tehditler savuruyor. ‘Hepinizi vuracağım’ diyerek, evine giderek silahını alıyor. Bu kadar acımasızca, terbiyesizce bir şey olamaz. Ben çocuğumu kaybettim, umarım cezasını bulur ve ben de rahata kavuşurum. O benim çocuğumdu.”

Related Posts

Microsoft, çalışanlarının yüzde 3’ünü işten çıkaracak

ABD’li teknoloji devi Microsoft’un çalışan sayısını yüzde 3 azaltacağı bildirildi.

Türkiye’deki barış masası Yunanistan’ı telaşlandırdı: Yunan basınından dikkat çeken manşet ‘Atina için risk taşıyor’

Rusya Ukrayna savaşını sonlandırabilmek için olası müzakerelerin İstanbul’da yapılacak olması Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Ankara’nın arabulucu rolü ve barış hamlelerinin ülke için risk oluşturduğunu ve Atina’nın karşılık vermesi gerektiğini bildirdi.

İsrail hastaneyi hedef aldı, gazeteciyi öldürdü

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi’ne düzenlediği saldırıda 1’i gazeteci 2 Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtildi. Başta ABD olmak üzere batılı emperyalistlerin desteğini arkasına alan …

Başkentte toplu taşıma araçlarında unutulan eşyalar açık arttırmayla satıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, otobüs, metro ve Ankaray’larda unutulan eşyaları açık artırmayla satışa sundu.

CHP Gençlik Kolları Başkanı: Gençler İmamoğlu’na sahip çıkıyor

CHP Gençlik Kolları Başkanı Aydın, “Gençler, Ekrem İmamoğlu şahsında umuduna, geleceğine ve ülkesine sahip çıkıyor” dedi.

CHP’nin yaz dönemi programı netleşiyor: ‘AKP’nin kalelerinde’ mitingler devam edecek; işte o iller

CHP’nin yaz dönemi programı netleşiyor: ‘AKP’nin kalelerinde’ mitingler devam edecek; işte o iller